Colegiul Psihologilor din România

Site-ul oficial al Colegiului Psihologilor din România

Filiala teritorială SATU MARE

Date de contact filiala teritorială Satu Mare

Documente Convenția filialei aferente anului 2021

Documente Convenția filialei aferente anului 2020

Documente Convenția filialei aferente anului 2019

Documente Convenția filialei aferente anului 2018

ACTIVITATE DESFĂȘURATĂ EXCLUSIV ONLINE ÎNCEPÂND CU DATA DE 16.03.2020

Depunere DOSARE profesionale: depunere dosare profesionale pentru acces în profesie, obținere autonomie profesională, schimbare treaptă, înregistrare/mențiuni forme de exercitare, înregistrare/mențiuni structuri de psihologie și dosare profesionale pentru avizare/reavizare furnizori de formare profesională și programe de formare profesională, manifestări profesionale

Sediul filialei teritoriale Satu Mare: Satu Mare, Str. Decebal, Nr. 4, parter, camera 14, județ Satu Mare - începând cu data de 16 martie 2020, la sediul filialei teritoriale SATU MARE nu se mai desfășoară activități directe cu publicul, întreaga activitate fiind derulată online, în conformitate cu procedurile unitare ale Colegiului Psihologilor din România afișate pe site-ul www.alegericpr.ro.

Detaliile privind intervalele orare pentru obținerea informațiilor, persoanele de contact, numerele de telefon și adresele de e-mail pe care puteți transmite solicitările, raportat la specificul fiecărei solicitări, pot fi consultate accesând site-ul Colegiului Psihologilor din România, secțiunea Dosare și/sau secțiunea Contact.

Președinte filiala teritorială Satu Mare: CHRISTIAN VLAD

Număr de telefon președinte filiala teritorială Satu Mare: 0736.389.684 (luni, marți, miercuri, joi și vineri, în intervalul orar 10.00 - 14.00)

Adresă de e-mail președinte filiala teritorială Satu MareAceastă adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.    

Pagină facebook filiala teritorială Satu Mare: https://www.facebook.com/Colegiul-Psihologilor-din-Rom%C3%A2nia-Filiala-Teritorial%C4%83-Satu-Mare-162731961146090/?__tn__=%2Cd%2CP-R&eid=ARC3qRN0sjFVykcY0fOkBmPWdD9njKP1AqCGGnzTIwQ0Cqvk36BDmNkVj8SgDPKZdRcqbWJwZFhr-8qa

Comitetul filialei teritoriale Satu Mare

1 Christian Vlad Președinte filială
2 Secan Călin  Psihologie clinică 
3 Barbul (Vădan) Claudia Diana  Psihoterapie 
4 Vaida (Zifceac) Claudia Sarolta  Consiliere psihologică 
5 Toth (Lovag) Emese  Psihologia muncii și organizațională 
6 Romaniuc Ivana Iohana  Psihologia transporturilor 
7 Jiboc Angela Mariana  Psihologie educațională, consiliere școlară și vocațională 
8 Moldovan (Maier) Mădălina Lorena  Psihopedagogie specială 
9 Chișluca (Șovre) Alina Georgeta  Psihologie aplicată în domeniul securității naționale