Colegiul Psihologilor din România

Site-ul oficial al Colegiului Psihologilor din România

Filiala teritorială PRAHOVA

Date de contact filiala teritorială Prahova

Documente Convenția filialei aferente anului 2021

Documente Convenția filialei aferente anului 2020

Documente Convenția filialei aferente anului 2019

Documente Convenția filialei aferente anului 2018

ACTIVITATE DESFĂȘURATĂ EXCLUSIV ONLINE ÎNCEPÂND CU DATA DE 16.03.2020

Depunere DOSARE profesionale: depunere dosare profesionale pentru acces în profesie, obținere autonomie profesională, schimbare treaptă, înregistrare/mențiuni forme de exercitare, înregistrare/mențiuni structuri de psihologie și dosare profesionale pentru avizare/reavizare furnizori de formare profesională și programe de formare profesională, manifestări profesionale

Sediul filialei teritoriale Prahova: Ploiești, Str. Aleea Școlii, Nr. 8, Bl. 50, Sc. A, Ap. 4, parter, județ Prahova - începând cu data de 16 martie 2020, la sediul filialei teritoriale PRAHOVA nu se mai desfășoară activități directe cu publicul, întreaga activitate fiind derulată online, în conformitate cu procedurile unitare ale Colegiului Psihologilor din România afișate pe site-ul www.alegericpr.ro. 

Detaliile privind intervalele orare pentru obținerea informațiilor, persoanele de contact, numerele de telefon și adresele de e-mail pe care puteți transmite solicitările, raportat la specificul fiecărei solicitări, pot fi consultate accesând site-ul Colegiului Psihologilor din România, secțiunea Dosare și/sau secțiunea Contact.

Președinte filiala teritorială Prahova: ALINA MIHALACHE 

Număr de telefon președinte filiala teritorială Prahova: 0736.389.681 (luni, miercuri și vineri, în intervalul orar 16:00 - 18:00, înafara orelor de program putând fi comunicate mesaje pe whatsapp)

Adresă de e-mail președinte filiala teritorială PrahovaAceastă adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.  

Pagină facebook filiala teritorială Prahova: https://www.facebook.com/psihologi.prahova

Comitetul filialei teritoriale Prahova

1 Mihalache Alina  Președinte filială
2 Ștefan Liviu  Psihologie clinică 
3 Nica (Cîmpeanu) Monica  Psihoterapie 
4 Dragomir (Țintă) Antoanela Magdalena  Consiliere psihologică 
5 Surugiu Sorin Ionel  Psihologia muncii și organizațională 
6 Bleoțiu (Constantinoaia) Cristina  Psihologie educațională, consiliere școlară și vocațională