Colegiul Psihologilor din România

Site-ul oficial al Colegiului Psihologilor din România

Filiala teritorială DOLJ

Date de contact filiala teritorială Dolj

(Județe arondate: Dolj, Gorj)

Documente Convenția filialei aferente anului 2021

Documente Convenția filialei aferente anului 2020

Documente Convenția filialei aferente anului 2019

Documente Convenția filialei aferente anului 2018

ACTIVITATE DESFĂȘURATĂ EXCLUSIV ONLINE ÎNCEPÂND CU DATA DE 16.03.2020

Depunere DOSARE profesionale: depunere dosare profesionale pentru acces în profesie, obținere autonomie profesională, schimbare treaptă, înregistrare/mențiuni forme de exercitare, înregistrare/mențiuni structuri de psihologie și dosare profesionale pentru avizare/reavizare furnizori de formare profesională și programe de formare profesională, manifestări profesionale

Locație filiala teritorială Dolj: Craiova, Str. Nicolae Titulescu, Nr. 22, județ Dolj - începând cu data de 16 martie 2020, la locația filialei teritoriale DOLJ nu se mai desfășoară activități directe cu publicul, întreaga activitate fiind derulată online, în conformitate cu procedurile unitare ale Colegiului Psihologilor din România afișate pe site-ul www.alegericpr.ro.

Detaliile privind intervalele orare pentru obținerea informațiilor, persoanele de contact, numerele de telefon și adresele de e-mail pe care puteți transmite solicitările, raportat la specificul fiecărei solicitări, pot fi consultate accesând site-ul Colegiului Psihologilor din România, secțiunea Dosare și/sau secțiunea Contact.

Locație filiala teritorială DOLJ: Craiova, Str. Nicolae Titulescu, Nr. 22, județ Dolj - începând cu data de 16 martie 2020, la locația filialei teritoriale DOLJ nu se mai desfășoară activități directe cu publicul, întreaga activitate fiind derulată online, în conformitate cu procedurile unitare ale Colegiului Psihologilor din România afișate pe site-ul www.alegericpr.ro.

Președinte filiala teritorială Dolj: SIMONA GRUJDIN

Număr de telefon președinte filiala teritorială Dolj: 0731.221.170 (luni, marți, miercuri, joi și vineri, în intervalul orar: 12.00 - 14.00)

Adresă de e-mail președinte filiala teritorială DoljAceastă adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Comitetul filialei teritoriale Dolj

1 Grujdin Carmen Simona  Președinte filială
2 Ciunel (Mitran) Alina Roxana  Psihologie clinică 
3 Iovănel Victor  Psihoterapie 
4 Poșoi Gabriel  Psihologia muncii și organizațională 
5 Mihai (Focșa) Anca Rodica Gabriela  Psihologia transporturilor 
6 Tudor (Ignătescu) Carmen Luminiţa  Psihologie educațională, consiliere școlară și vocațională 
7 Dragomirescu Gabriel  Psihologie aplicată în domeniul securității naționale 
8 Turcu-Știolică Răzvan Aurelian  Psihologie judiciară - evaluarea comportamentului simulat prin tehnica poligraf