Colegiul Psihologilor din România

Site-ul oficial al Colegiului Psihologilor din România

Filiala teritorială DÂMBOVIȚA

Date de contact filiala teritorială Dâmbovița

Documente Convenția filialei aferente anului 2019

Documente Convenția filialei aferente anului 2018

ACTIVITATE DESFĂȘURATĂ EXCLUSIV ONLINE ÎNCEPÂND CU DATA DE 16.03.2020

Depunere DOSARE profesionale: depunere dosare profesionale pentru acces în profesie, obținere autonomie profesională, schimbare treaptă, înregistrare/mențiuni forme de exercitare, înregistrare/mențiuni structuri de psihologie și dosare profesionale pentru avizare/reavizare furnizori de formare profesională și programe de formare profesională, manifestări profesionale

Locație filiala teritorială Dâmbovița: Târgoviște, Str. 9 Mai, Bl. 8, Sc. D, Ap. 64, județ Dâmbovița - începând cu data de 16 martie 2020, la locația filialei teritoriale DÂMBOVIȚA nu se mai desfășoară activități directe cu publicul, întreaga activitate fiind derulată online, în conformitate cu procedurile unitare ale Colegiului Psihologilor din România afișate pe site-ul www.alegericpr.ro.

Detaliile privind intervalele orare pentru obținerea informațiilor, persoanele de contact, numerele de telefon și adresele de e-mail pe care puteți transmite solicitările, raportat la specificul fiecărei solicitări, pot fi consultate accesând site-ul Colegiului Psihologilor din România, secțiunea Dosare și/sau secțiunea Contact.

Președinte filiala teritorială Dâmbovița: VALENTIN ROȘU

Număr de telefon președinte filiala teritorială Dâmbovița: 0736.389.676 (luni, marți, miercuri, joi și vineri, în intervalul orar 14:00 - 18:00)

Adresă de e-mail președinte filiala teritorială DâmbovițaAceastă adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

Comitetul filialei teritoriale Dâmbovița

1 Roșu Valentin  Președinte filială
2 Călin Gabriela  Psihologie clinică 
3 Diaconescu (Neamțu) Mihaela Elena  Psihoterapie 
4 Sala (Nastasia) Constanța Tatiana  Psihologia muncii și organizațională 
5 Danilov Angela  Psihologie educațională, consiliere școlară și vocațională 
6 Vasile (Nichita) Camelia Elena  Psihologie aplicată în domeniul securității naționale