Colegiul Psihologilor din România

Site-ul oficial al Colegiului Psihologilor din România

Filiala teritorială BACĂU

Date de contact filiala teritorială Bacău

Documente Convenția filialei aferente anului 2020

Documente Convenția filialei aferente anului 2019

ACTIVITATE DESFĂȘURATĂ EXCLUSIV ONLINE ÎNCEPÂND CU DATA DE 16.03.2020

Depunere DOSARE profesionale: depunere dosare profesionale pentru acces în profesie, obținere autonomie profesională, schimbare treaptă, înregistrare/mențiuni forme de exercitare, înregistrare/mențiuni structuri de psihologie și dosare profesionale pentru avizare/reavizare furnizori de formare profesională și programe de formare profesională, manifestări profesionale

Sediul filialei teritoriale Bacău: Bacău, Str. George Bacovia, Nr. 41-43 (în incinta sediului Termloc) - începând cu data de 16 martie 2020, la sediul filialei teritoriale BACĂU nu se mai desfășoară activități directe cu publicul, întreaga activitate fiind derulată online, în conformitate cu procedurile unitare ale Colegiului Psihologilor din România afișate pe site-ul www.alegericpr.ro.     

Detaliile privind intervalele orare pentru obținerea informațiilor, persoanele de contact, numerele de telefon și adresele de e-mail pe care puteți transmite solicitările, raportat la specificul fiecărei solicitări, pot fi consultate accesând site-ul Colegiului Psihologilor din România, secțiunea Dosare și/sau secțiunea Contact.

Președinte filiala teritorială Bacău: OVIDIU BĂLEAN

Număr de telefon președinte filiala teritorială Bacău: 0731.221.177 (luni, marți, miercuri, joi și vineri, în intervalul orar: 09.00 - 16.00)

Adresă de e-mail președinte filiala teritorială BacăuAceastă adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

Comitetul filialei teritoriale Bacău

1 Bălean Laurențiu Ovidiu  Președinte filială
2 Bolfă (Bica) Lorena Elena  Psihologie clinică 
3 Balaban Mihaela Lăcrămioara  Consiliere psihologică 
4 Postolache Laurențiu  Psihologia muncii și organizațională 
5 Crâșmaru Ana Maria  Psihologia transporturilor 
6 Popa (Zaharia) Carla  Psihologie educațională, consiliere școlară și vocațională 
7 Roșu (Lungu) Ionica Adriana  Psihopedagogie specială 
8 Mareș Marian  Psihologie aplicată în domeniul securității naționale