Colegiul Psihologilor din România

Site-ul oficial al Colegiului Psihologilor din România


Actualizare anexe depunere dosare pe site-ul www.alegericpr.ro

Dragi colegi,
 
Pe site-ul www.alegericpr.ro, Secțiunea Dosare, Documente utile pentru depunerea dosarelor, au fost publicate anexele actualizate, în conformitate cu prevederile actelor normative publicate în Monitorul Oficial al României: Hotărârea Comitetului director al Colegiului Psihologilor din România nr. 1 din 11 ianuarie 2019, publicată în Monitorul Oficial al României nr. 173 din 05 martie 2019 și Hotărârea Convenției Naționale a Colegiului Psihologilor din România nr. 1 din 24 noiembrie 2018 pentru aprobarea Codului deontologic al profesiei de psiholog cu drept de liberă practică, publicată în Monitorul Oficial al României nr. 143 din 22 februarie 2019. 
 
La filialele teritoriale se va relua activitatea de depunere a dosarelor profesionale începând cu data de 21 martie 2019, vă mulțumim pentru înțelegerea manifestată față de obligația Colegiului Psihologilor de a înregistra dosare respectând reglementărilor legale în vigoare.
 
Vă așteptăm alături de reprezentanții Colegiului Psihologilor din România la evenimentul de mâine, 21 martie 2019, la sediu sau online, având convingerea că publicarea anexelor va aduce multă claritate asupra documentelor în vigoare și întâlnirea de mâine va reprezenta un bun prilej pentru a discuta cu membrii comisiilor pornind de la anexele actualizate pe site.
 
Laura Cristina Pătruț
Director executiv
Colegiul Psihologilor din România