Colegiul Psihologilor din România

Site-ul oficial al Colegiului Psihologilor din România

Intreabă-ne și îți vom răspunde!

Dragi colegi,
 
Comunitatea se exprimă, mesajele D-voastră au ajuns la noi și vă mulțumim pentru implicarea constantă pentru profesia noastră!
 
Preocupați zi de zi de a gestiona cât mai bine un volum foarte mare de activitate am pierdut din vedere aspectul poate chiar mai important decât oricare încadrare in termene, comunicarea cu D-voastră. Ne asumăm criticile primite în acest sens și vom identifica toate soluțiile eficiente pentru a fi alături de D-voastră.
 
Un prim pas a fost făcut astăzi, a fost creată adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., adresă pe care vă rugăm să ne transmiteți întrebările D-voastră la care doriți să regăsiți răspunsurile pe site-ul www.alegericpr.ro. Cu siguranță întrebările adresate reprezintă vocea mai multor colegi, modalitatea în care vom răspunde va fi reprezentată de afișarea pe site, la secțiunea nou creată - FQA, a clarificărilor detaliate la întrebările D-voastră.
 
În funcție de specificul întrebărilor, răspunsurile vor fi elaborate de membrii forurilor de conducere - președinte, președinți de filială, membrii Comitetului director sau de către colegii din Secretariatul Colegiului.
 
Vă asigurăm că vom depune toate eforturile pentru a centraliza întrebările D-voastră și pentru a afișa periodic pe site noi răspunsuri, această șecțiune FQA dorindu-ne să devină o modalitate eficientă de comunicare cu comunitatea noastră profesională și un suport pentru colegii care doresc să intre un profesie.
 
Vă mulțumim anticipat pentru implicarea în acest demers!
 
Laura Cristina Pătruț
Director executiv
Colegiul Psihologilor din România