Colegiul Psihologilor din România

Site-ul oficial al Colegiului Psihologilor din România

Împreună putem crea magia Crăciunului!

Împreună putem crea magia Crăciunului!

Comunitatea noastră profesională a demonstrat, în ultimii ani, o mare capacitate de mobilizare, unitate și resurse infinite în demersurile întreprinse pentru mai binele profesiei noastre.

Am parcurs pași importanți pentru profesia noastră nobilă și, pentru că este o profesie profund umanistă, mari pași urmează să mai parcurgem și pentru atingerea unor obiective care nu ne vizează direct pe fiecare dintre noi, care însă ne definesc ca oameni și profesioniști în acest minunat domeniu, care demonstrează forța cuvântului ÎMPREUNĂ.

Vă invităm să vă alăturați inițiativei președinților filialelor teritoriale și a colegilor din structura de suport de la sediul central din București în demersul nostru comun: ”Împreună putem crea magia Crăciunului!

La sediul Colegiului și la sediile filialelor teritoriale vom primi cu bucurie darurile D-voastră pentru copiii și vârstnicii la care Moș Crăciun, uneori, uită să ajungă.

Magia Craciunului

Îl vom ajuta noi toți anul acesta, scriindu-i: ”Dragă Moș Crăciun, te rugăm să fii ajutorul nostru de nădejde și, împreună cu spiridușii tăi, să colindăm și să împărțim daruri din suflet, acolo unde este cea mai mare nevoie de ele și unde sunt atât de mult așteptate, an de an. Te asigurăm că am împachetat cu mare grijă hăinuțele pentru fetițe și băieței, mai mici sau mai mari, hainele pentru adulți, cărțile, alimentele și minunatele jucării. Cu siguranță îți vor bucura inima și felicitările scrise cu mare bucurie.”

Locațiile în care puteți aduce cadourile D-voastră:

București - Str. Stoian Militaru, Nr. 71, Sector 4, parter - filiala București (luni - duminică, 08.00 - 22.00, vor fi recepționate și în afara programului de lucru al filialei)

La filialele teritoriale: Alba, Brăila, Timiș, Vâlcea, Brașov, Hunedoara, Tulcea, Satu Mare, Constanța, cu rugămintea de a lua legătura cu președintele filialei pentru detalii.

Revenim cu completări pe măsură ce primim informații noi de la președinții filialelor teritoriale.

Magia Crăciunului este în fiecare dintre noi, vă mulțumim din suflet pentru implicare și așteptăm cu drag revederea cu fiecare dintre D-voastră, pentru un altfel de ÎMPREUNĂ!

Colegiul Psihologilor din România

Laura Cristina Pătruț
Director executiv