Colegiul Psihologilor din România

Site-ul oficial al Colegiului Psihologilor din România

Prezentare raport audit juridic si raport audit economic - invitatie participare

Prezentare raport audit juridic si raport audit economic

Dragi colegi,

Conducerea Colegiului Psihologilor din România consideră că prezentarea rezultatelor auditului juridic și implicațiile rezultatelor auditului economic (afișat pe site-ul www.alegericpr.ro în luna septembrie 2018) trebuie să se realizeze și în cadrul unor întâlniri cu D-voastră, comunitatea psihologilor, existând cu siguranță multe întrebări la care este oportun să primiți răspunsuri de la specialiștii în măsură să le ofere.

Vă invit vineri, 14 decembrie 2018, începând cu ora 15.00, în sala de ședințe de la sediul Colegiului Psihologilor din România, strada Stoian Militaru, Nr. 71, etaj 4, Sector 4, la o întâlnire cu D-na avocat Julia Zorkoczy și D-na expert contabil Ioana Ghinea, cărora le mulțumim anticipat pentru prezență.

O astfel de întâlnire reprezintă o premieră pentru Colegiului Psihologilor din România, vă așteptăm în număr cât mai mare alături de invitații noștri și membrii forurilor de conducere, este important să discutăm despre profesia noastră cunoscând și starea de fapt juridică și economică.

Cele două rapoarte le puteți accesa la link-urile de mai jos:
Raport audit juridic - Colegiul Psihologilor din Romania
Raport audit economic - Colegiul Psihologilor din Romania

Cu colegialitate,
Ion Dafinoiu