Colegiul Psihologilor din România

Site-ul oficial al Colegiului Psihologilor din România

 

Declaratie timbre - adaptata cerintelor GDPR

 

Stimați colegi,

Începând cu data de 01 iunie 2018, în acord cu Regulamentul general privind protecția datelor cu caracter personal UE 679/2016, declarația pe propria răspundere pe care trebuie să o completați la plasarea unei comenzi de timbre profesionale a fost actualizată, documentul fiind postat pe site-ul www.alegericpr.ro , Secțiunea Comandă timbre și trimis prin e-mail.

Comenzile de timbre profesionale vor putea fi validate doar dacă este atașată la comanda transmisă declarația pe propria răspundere - modelul actualizat cu prevederile GDPR.

Vă informăm că organizația profesională Colegiul Psihologilor din România procesează datele dumneavoastră cu caracter personal comunicate în declarația pe propria răspundere atașată la comanda de timbre profesionale offline și online, în temeiul Legii 213 din 2004, a Hotărârii de Guvern nr. 788 din 2005 și a Hotărârii Comitetului director nr. 3 din 2013, acte normative ce reglementează activitatea psihologilor cu drept de liberă practică. Prelucrarea datelor se realizează exclusiv pentru atingerea scopurilor cu care a fost investit Colegiul Psihologilor din România, ca autoritate de reglementare a profesiei de psiholog cu drept de liberă practică.

Vă mulțumim pentru sprijinul acordat în implementarea reglementărilor privind protecția datelor cu carater personal!

Colegiul Psihologilor din România

Laura Cristina Pătruț
Director executiv